Location

Bilbesiktning Stockholm Tyresö

Industrivägen 10, 135 40 Tyresö

Öppettider
Måndag 07:00 16:30
Tisdag 07:00 16:30
Onsdag 07:00 16:30
Torsdag 07:00 16:30
Fredag 07:00 16:30
Lördag Stängt

Bilbesiktning i Tyresö 

Välkommen till Carspect i Tyresö när det är dags för den årliga kontrollbesiktningen. Vår besiktningsstation utför besiktning av personbil, lätt lastbil och släp. Observera att vi inte har möjlighet att ta emot husvagn och boggiesläp. 

Boka besiktning 

Förutom kontrollbesiktningen utför vi även efterkontroll och registreringsbesiktning. Har du frågor eller önskar boka registreringsbesiktning är du välkommen att skicka ett sms till Gabriel Fayez på 072- 204 52 72 eller maila gabriel.fayez@carspect.se. Kontrollbesiktning bokar du enklast online, eller kom gärna förbi vår station för en drop-in besiktning utan att förboka en tid. Drop-in erbjuds i mån av tid.

Se också våra stationer i Arninge, Botkyrka NorsborgEkeröHaninge VendelsöHögdalenKista GalleriaNacka OrmingeNacka JarlabergBrommaUpplands Väsby BreddenSollentuna Häggvik, BarkarbyVårby AlléTäby EnhagsvägenÅkersbergaSegeltorp och Arlandastad.

Bilprovning hos Carspect

Carspect är ett ledande företag inom besiktning med över 100 stationer runt om i landet. Hos oss kan du vara säker på att din bil är i goda händer, vi erbjuder smidiga besiktningar som gör ditt fordon säkert för dig och dina medtrafikanter.

Besiktningstjänster
carspect - illustration av bil

Personbil

carspect - illustration av lätt lastbil

Lätt lastbil

Carspect -  illustration av släpvagn

Släpvagn