Location

Bilbesiktning Stockholm Haninge Vendelsö

Vendelsömalmsvägen 100-102, 136 69 Vendelsö

Öppettider
Måndag 08:00 17:00
Tisdag 07:00 17:00
Onsdag 07:00 17:00
Torsdag 07:00 17:00
Fredag 07:00 17:00
Lördag Stängt

Bilbesiktning i Haninge 

När det är dags att besikta din bil är du varmt välkommen in till Carspect i Haninge. Här kan du även besikta din motorcykel, släp och lätt lastbil. Vi utför kontrollbesiktning både på bromsade och obromsade släp, observera att vi inte har möjlighet att besikta 2-axlade släp. För bokning av bromsade släp, vänligen kontakta kundtjänst på 0771 – 44 22 33.

Besiktningstjänster hos Carspect

Funderar du på att köpa eller sälja din bil men är osäker vilket skick fordonet befinner sig i? Då kan vi rekommendera vårt konditionstest. Om du däremot har utfört en ändring på din bil, till exempel monterat en dragkrok eller byggt om den, behöver ditt fordon registreringsbesiktas. Önskar du boka eller har frågor kring registreringsbesiktning är du välkommen att skicka ett sms till Gabriel Fayez på 072-204 52 72 eller maila [email protected]

Se också våra stationer i Arninge, Botkyrka NorsborgEkeröHögdalenKista GalleriaNacka OrmingeNacka JarlabergBrommaTyresöUpplands Väsby BreddenSollentuna Häggvik, BarkarbyVårby AlléTäby EnhagsvägenÅkersbergaSegeltorp och Arlandastad.

Om Carspect

Carspect är ett ledande företag inom besiktning med över 100 stationer runt om i landet. Hos oss kan du vara säker på att din bil är i goda händer, vi erbjuder smidiga besiktningar som gör ditt fordon säkert för dig och dina medtrafikanter. Enklast bokar du tid via vår internetbokning, men går även bra att drop-in-besikta din bil utan tidsbokning i mån av tid.

Besiktningstjänster
carspect - illustration av bil

Personbil

Carspect -  illustration av släpvagn

Släpvagn

carspect - illustration av motorcykel

MC

carspect - illustration av lätt lastbil

Lätt lastbil

carspect - illustation av registreringsbesiktning

Registreringsbesiktning

carspect - illustation av konditionstest

Konditionstest