Location

Bilbesiktning Stockholm Arninge

Leverantörsvägen 23, 187 66 Täby

Öppettider
Måndag 08:00 16:00
Tisdag 08:00 16:00
Onsdag 08:00 16:00
Torsdag 08:00 16:00
Fredag 08:00 16:00
Lördag Stängt

Bilbesiktning i Arninge

Välkommen in till oss på Carspect i Täby Arninge! Hos oss kan du få hjälp med kontrollbesiktning av olika typer av fordon, så som personbil, motorcykel och lätt lastbil. Det är väldigt enkelt att boka tid online, men du är också välkommen att kontakta vår kundtjänst på 0771- 44 22 33.

Övriga besiktningstjänster

Förutom kontrollbesiktning utför vi även efterkontroll och registreringsbesiktning. Har du frågor eller vill boka registreringsbesiktning är du välkommen att skicka ett sms till Johannes Borén på 072- 533 26 25 eller maila johannes.boren@carspect.se eller andreas.fredriksson@carspect.se.

Kontrollbesiktning i Täby

Vill du ta reda på vilket skick ditt fordon befinner sig i? Då kan vi rekommendera vårt begagnattest, som du kan boka i samband med kontrollbesiktningen men även som ett fristående test. Utöver den vanliga kontrollbesiktningen, kompletterar vi med tekniska undersökningar för miljön och trafiksäkerheten.

Se också våra stationer i Haninge Vendelsö, Högdalen, Nacka Orminge, Nacka JarlabergBarkarby, Bromma, TyresöUpplands Väsby BreddenSollentuna HäggvikVårby AlléTäby EnhagsvägenÅkersbergaSegeltorp och Arlandastad.

Bilprovning hos Carspect

Carspect är ett ledande företag inom besiktning med över 100 stationer runt om i landet. Hos oss kan du vara säker på att din bil är i goda händer, vi erbjuder smidiga besiktningar som gör ditt fordon säkert för dig och dina medtrafikanter.
 

Besiktningstjänster
carspect - illustration av bil

Personbil

carspect - illustration av motorcykel

MC

carspect - illustration av lätt lastbil

Lätt lastbil

carspect - illustation av registreringsbesiktning

Registreringsbesiktning

carspect - illustation av begagnattest

Begagnattest