Location

Bilbesiktning Stockholm Högdalen

Harpsundsvägen 162, 124 59 Bandhagen

Öppettider
Måndag 08:00 16:10
Tisdag 08:00 16:10
Onsdag 08:00 16:10
Torsdag 08:00 16:00
Fredag 08:00 16:00
Lördag Stängt

Bilbesiktning i Högdalen

Välkommen till Carspect i Högdalen när du behöver besikta din bil, motorcykel och lätt lastbil. Vi kan även hjälpa dig med efterkontroll och registreringsbesiktning. Registreringsbesiktning utförs vid import av ett fordon, men även när du utför ändringar, till exempel monterar en dragkrok. För frågor och bokning av registreringsbesiktning vänligen kontakta Gabriel Fayez på 072- 204 52 72 eller [email protected].

Bilprovning i Högdalen hos Carspect

Vad innebär drop-in-besiktning? Drop-in-besiktning innebär att du kan komma till oss för besiktning av din bil utan att förboka en tid. Kom förbi vår besiktningsstation i Högdalen och prata med vår personal så hjälper de dig i mån av tid.

Se också våra stationer i Arninge, Botkyrka NorsborgEkeröHaninge VendelsöKista GalleriaNacka OrmingeNacka JarlabergBrommaTyresöUpplands Väsby BreddenSollentuna Häggvik, BarkarbyVårby AlléTäby EnhagsvägenÅkersbergaSegeltorp och Arlandastad.

Varför Carspect

Carspect är ett ledande företag inom besiktning med över 100 stationer runt om i landet. Hos oss kan du vara säker på att din bil är i goda händer, vi erbjuder smidiga besiktningar som gör ditt fordon säkert för dig och dina medtrafikanter.

Besiktningstjänster
carspect - illustration av bil

Personbil

carspect - illustration av motorcykel

MC

carspect - illustation av registreringsbesiktning

Registreringsbesiktning

carspect - illustation av konditionstest

Konditionstest

carspect - illustration av lätt lastbil

Lätt lastbil