Location

Bilbesiktning Stockholm Kista Galleria

Hanstavägen 55F, 164 53 Kista

Öppettider
Måndag 08:00 16:10
Tisdag 08:00 16:10
Onsdag 08:00 16:10
Torsdag 08:00 16:10
Fredag 08:00 16:10
Lördag Stängt

Bilbesiktning i Kista Galleria

Välkommen till Carspects besiktningsstation i Kista Galleria när det är dags för den årliga besiktningen av din bil. Vi utför även efterkontroller. Tänk på att höjden är begränsad till 1,9 m för att kunna besikta ditt fordon hos oss i Kista Galleria.

Bilprovning i Stockholm

Enklast bokar du tid online, du är också välkommen att kontakta vår kundtjänst 0771- 44 22 33 för att boka tid eller om du har några frågor. Önskar du besikta din bil utan att förboka en tid kan du göra det i mån av tid, vi har drop-in besiktning vilket innebär att du kan komma förbi vår station utan att förboka en tid.

Se också våra stationer i Arninge, Botkyrka NorsborgEkeröHaninge VendelsöHögdalenNacka OrmingeNacka JarlabergBrommaTyresöUpplands Väsby BreddenSollentuna Häggvik, BarkarbyVårby AlléTäby EnhagsvägenÅkersbergaSegeltorp och Arlandastad.

Varför Carspect

Carspect är ett ledande företag inom besiktning med över 100 stationer runt om i landet. Hos oss kan du vara säker på att din bil är i goda händer, vi erbjuder smidiga besiktningar som gör ditt fordon säkert för dig och dina medtrafikanter.

Hitta hit

Du finner oss i Kista Galleria i CarHub i parkeringsgaraget på plan -2. Parkeringen är kostnadsfri när du nyttjar Carspects tjänster i Kista Galleria.

Besiktningstjänster
carspect - illustration av bil

Personbil

carspect - illustration av lätt lastbil

Lätt lastbil