Om oss

Carspect – ett ledande företag inom besiktning

Vi på Carspect har utfört besiktningar sedan 1 juli 2010 då den svenska besiktningsmarknaden öppnades för konkurrens. Vår första station öppnades i Tyresö invigdes samma dag. Idag har vi över 110 stationer och över 300 anställda i Sverige och är ett av de ledande besiktningsföretagen i landet.

Carspect utför flera olika typer av besiktningar, t ex kontrollbesiktningar, efterkontroller och registreringsbesiktningar. Kontrollbesiktningar och efterkontroll av personbil och lastbil kan göras som drop-in utan avtalad tid. Vid besiktning av övriga fordon behöver du boka en tid genom att ringa vår kundtjänst på 0771 - 44 22 33.

När du kommer till Carspect för att besikta din bil får du både yrkesmässig kompetens och vänlig betjäning. Du ska känna att ditt fordon är i goda händer. Vårt mål är att ditt fordon ska vara säkert när det körs på vägarna, både för din och dina medtrafikanters skull.

Har du frågor rörande oss eller vår filosofi är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Vi svarar gärna på frågor rörande vår verksamhet.

 

Jobba hos oss

Vi på Carspect vill att du som söker jobb hos oss tror på det personliga mötet mellan dig och kunden, och gör det lilla extra för att kunden ska bli nöjd. Hos oss har du möjlighet att påverka och vi värdesätter ditt engagemang att fortsätta utveckla Carspect att bli ett av de ledande fordonsbesiktningsföretagen i landet. Se våra lediga tjänster