Location

Bilbesiktning Malmö Rosengård

Thomsons väg 1, 213 73 Malmö

Öppettider
Måndag 08:00 16:00
Tisdag 08:00 16:10
Onsdag 08:00 16:00
Torsdag 08:00 16:00
Fredag 08:00 16:00
Lördag Stängt

Carspect Malmö Rosengård – Din tillförlitliga station för bilbesiktning

Välkommen till Carspect Malmö Rosengård, belägen på Thomsons väg 1. Här erbjuder vi professionell och tillförlitlig bilbesiktning till invånarna i Rosengård och de närliggande områdena Emilstorp, Fosie och Jägersro.

Ditt Val För Bilprovning i Malmö

På Carspect Malmö Rosengård, är vi specialiserade på besiktning av personbil och lätt lastbil. Vårt team garanterar en noggrann och effektiv besiktning, oavsett dina behov.

Boka din Bilbesiktning i Rosengård eller Använd vår Drop-in Service

Om du söker besiktning i Rosengård eller vill besikta din lätta lastbil i Rosengård är Carspect det självklara valet. Vi erbjuder både bokade tider och drop-in service för att möta dina behov. Boka din tid idag på vår hemsida eller kontakta oss på 0771-44 22 33 för mer information.

Carspect – Din partner för bilbesiktning i Rosengård och Jägersro

Med mer än 100 stationer över hela Sverige, inklusive vår station i Rosengård, står Carspect i framkant av bilbesiktning. Vi upprätthåller alltid en hög standard vilket säkerställer en tjänst som är både noggrann och rättvis.

Gör ditt val idag. Vare sig du behöver en bilbesiktning i Jägersro eller någon annanstans i Malmö står Carspect Malmö Rosengård redo att hjälpa till. Boka din tid hos oss idag och upplev en problemfri och effektiv bilbesiktning.

Se också våra stationer i Lockarp, Västkustvägen, Svågertorp, Eriksfält och Bernstorp.

Besiktningstjänster
carspect - illustration av bil

Personbil

carspect - illustration av lätt lastbil

Lätt lastbil