Location

Besiktning Malmö Eriksfält

Fosievägen 30, 214 31 Malmö

Öppettider
Måndag 08:00 16:00
Tisdag 08:00 16:00
Onsdag 08:00 16:00
Torsdag 08:00 16:00
Fredag 08:00 16:00
Lördag Stängt

Carspect Malmö Eriksfält – Din lokala station för bilbesiktning

Varmt välkommen till Carspect Malmö Eriksfält, belägen på Fosievägen 30. Vår station betjänar stolta bilägare i Eriksfält, Fosie, Emilstorp och andra närliggande områden, genom att erbjuda pålitlig och effektiv bilbesiktning.

Kvalitetstjänster för bilprovning i Malmö

På Carspect Malmö Eriksfält är vi stolta över att erbjuda professionell besiktning av personbil och lätt lastbil samt konditionstest. Oavsett vilka dina besiktningsbehov är står vårt team av experter redo att hjälpa till.

Boka Bilbesiktning i Eriksfält

Är du på jakt efter bilbesiktning i Fosie? Carspect Malmö Eriksfält är här för att hjälpa dig. Vi erbjuder både förbokade tider och drop-in, för att göra det så smidigt som möjligt för dig. Boka din tid nu på vår hemsida eller kontakta oss på 0771-44 22 33 för mer information.

Carspect – Din partner för bilprovning i Malmö Fosie

Med över 100 stationer över hela Sverige är Carspect en betrodd partner när det gäller bilbesiktning. Vår station i Malmö Eriksfält lever upp till samma höga standarder vilket garanterar en omfattande och rättvis service.

Låt Carspect Malmö Eriksfält bli ditt förstahandsval för bilbesiktning. Boka din tid idag och upplev en bekväm och effektiv service.

Se också våra stationer i Rosengård, Västkustvägen, Svågertorp, Lockarp och Bernstorp.

Besiktningstjänster
carspect - illustration av bil

Personbil

carspect - illustration av lätt lastbil

Lätt lastbil

carspect - illustation av konditionstest

Konditionstest